NOVÉ ZIMNÉ MENU

NOVÉ ZIMNÉ MENU

Nové menu, nové chute...

Náš šéfkuchár PETER KYSUCKÝ a jeho tím pre Vás pripravili  nové ZIMNÉ MENU plné unikátnych zimných kombinácií.

  ZIMNÉ MENU MENU 

Pozrite si naše novinky, ktoré vám rozžiaria zimné obdobie.

 

 

 Niečo o našich dodávateľoch: 

MÄSO A LOKÁLNE SUROVINY:
Produkty, s ktorými v APOLKA restaurant pracujeme sú poctou miestnym farmám a remeselným producentom. V duchu podpory lokálnych zdrojov a kuchyne starého Prešporku v modernom šate, sme starostlivo vybrali suroviny, ktoré zaručujú čerstvosť a vysokú kvalitu.

Pre kuracie mäso spolupracujeme napríklad s farmou Topoľnica, ryby berieme z Rybárstva Stupava, ktoré sa špecializuje na chov sladkovodných rýb. Hovädzie dovážame napríklad z Rakúska a Česka. Syry pochádzajú z remeselnej syrárne Cheesio v Dolných Salibách, kde sa každému kúsku venuje osobitá pozornosť.

Napíšte svoje meno
Zadajte e-mailovú adresu v správnom tvare.
Telefónne číslo zadajte v správnom tvare. Napr.: +421 900 123 456 alebo 0900 123 456
Napíšte svoju správu.
Musíte súhlasiť so spracovaním osobných údajov.
Zobraziť viac
Rezervovať